All Services

Video Produkcija

Video može biti što god želite: promotivni materijal, dokumentacija ili uspomena. Namjena videa okosnica je planiranja, snimanja i montaže.

Dubrovnik – Video Produkcija

Video može biti što god želite: promotivni materijal, dokumentacija ili uspomena. Namjena videa okosnica je planiranja, snimanja i montaže. Obzirom da se videom veoma realno bilježe atmosfera, nastup i scenografija, važno je unaprijed točno dogovoriti ciljeve, želje, očekivanja i mogućnosti, a također i stupanj naknadnog uređivanja materijala.

Od Ideje do realizacije

Važno je znati što želite postići svojim videom. Želite ih sažeti sve materijale u samo jednu poruku? Dočarati proizvod? Impresionirati poslovne partnere? Rado ćemo Vas savjetovati kako se najbolje pripremiti za snimanje, odgovoriti na Vaša pitanja i snimiti vam video!

Između kongresa, promotivnih spotova, organizacije lokacija za snimanje,  jedan je događaj u 2016. prestavio poseban izazov: Dubrovnik PoluMaraton. Rutu smo pratili s devet kamera i tri drona. Zbog količine snimljenih materijala, post-produkcija je trajala preko sedam dana. Na kraju, vjerujemo da promotivno-dokumentani video koji smo napravili savršeno odražava prirodu dubrovačkog maratona – pejsaže, ljude i emocije.