O Nama

Od 1989, VSP se bavi: audio – video produkcijom, post-produkcijom, fotografijom i multimedijama. Poznajemo starinske metode rada kao i nove tehnologije. Radili smo na skoro svakoj lokaciji u dubrovačkoj regiji, na nekim i u različitim prigodama.

Više od 35 godina iskustva u video industriji


Bilo da je u pitanju družba ili služba, kvalitetna audio-vizualna rješenja ključna su za uspjeh Vašeg događaja. Od ozvučenja i rasvjete, preko video-zidova i video-veza, do promotivnih filmića i dokumentarnih zapisa, audio-vizualna produkcija može uljepšati, osvježiti, obogatiti, naglasiti ili ovjekovječiti Vaš event.


Od 1989, VSP se bavi: audio – video produkcijom, post-produkcijom, fotografijom i multimedijama. Poznajemo starinske metode rada kao i nove tehnologije. Radili smo na skoro svakoj lokaciji u dubrovačkoj regiji, na nekim i u različitim prigodama. Bilo bi nezahvalno reći da smo u ta skoro tri desetljeća već sve vidjeli, ali dosta toga uistinu jesmo – i malo nas što može iznenaditi ili dočekati nespremne.

Što je važno kod našeg posla? Važno je sve odraditi kako treba prvi put, jer veoma često ne postoji druga prilika, druga klapa. Mislimo unaprijed, oslanjamo se na iskustvo i temeljito se pripremamo. Mlad smo i kreativan tim, pratimo trendove, ali i tradiciju. Nastojimo održati sebe, opremu, a evo i web-stranicu, ukorak s vremenom.

Zašto mi? Ponajviše zbog iskustva i posvećenosti, a ponešto i zbog vesele prirode. Ili kako bi to Bašo odgovorio:

‘Jer kad se problem dogodi – a dogodit će se jer se problemi uvijek dogode, mi ćemo ga riješiti.’

Reference

Naša predanost izvrsnosti zadobila je povjerenje cijenjenih lidera u industriji.
DEPOL KOMUNIKACIJE
FRANJEVAČKI SAMOSTAN
JADRANSKA KRSTARENJA
MEĐUNARODNO SREDIŠTE HRVATSKIH SVEUČILIŠTA
M&M DIZAJNERSKI STUDIO
NAPREDAK DUBROVNIK
PARK PREVLAKA
PBZ AMERICAN EXPRESS