Politika privatnosti

Datum stupanja na snagu: 14. veljače 2024.

Hvala vam što ste odabrali VSP Video. Politika privatnosti dizajnirana je kako biste bili informirani o vrstama informacija koje prikupljamo na web stranici www.vspvideo.hr, kako ih koristimo i o opcijama koje imate u vezi s vašim informacijama. Molimo vas da pažljivo pročitate ova Pravila o privatnosti.

Informacije koje prikupljamo

Osobne informacije

Možemo prikupiti osobne informacije poput vašeg imena, e-adrese, broja telefona i drugih kontaktnih podataka kada interagirate s našom web stranicom, podnesete kontakt formular ili komunicirate s nama.

Podaci o upotrebi podataka

Automatski prikupljamo informacije o tome kako interagirate s našom web stranicom, uključujući stranice koje posjećujete, vrijeme i datum posjeta te trajanje vašeg boravka.

Kako koristimo vaše informacije

Pružanje usluga

Koristimo vaše osobne informacije kako bismo pružili usluge koje zatražite, poput video produkcije, montaže i srodnih usluga.

Komunikacija

Možemo koristiti vaše kontaktne informacije kako bismo komunicirali s vama o našim uslugama, ažuriranjima i promotivnim ponudama. U svakom trenutku možete odustati od primanja ovakvih komunikacija.

Analitika

Koristimo alate za analizu kako bismo analizirali obrasce upotrebe naše web stranice i poboljšali korisničko iskustvo.

Dijeljenje informacija

Ne prodajemo, ne trgujemo niti na drugi način prenosimo vaše osobne informacije trećim stranama bez vašeg pristanka, osim kako je opisano u ovoj Politici Privatnosi ili kada je to zakonom propisano.

Vaše opcije

Odjava

Možete se odjaviti od primanja promotivnih e-pošta slijedeći upute za odjavu koje su navedene u e-pošti. Trenutno nemamo implementiran sustav promotivnih e-mailova.

Pristup i ispravak

Imate pravo pristupa i ispravka vaših osobnih informacija. Obratite nam se ako trebate pomoć.

Sigurnost

Poduzimamo razumne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne informacije od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene i uništenja.

Promjene ovih Pravila o privatnosti

Možemo ažurirati ova Pravila o privatnosti s vremena na vrijeme. Sve promjene bit će objavljene na ovoj stranici s ažuriranim datumom stupanja na snagu.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s našim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas na info@vspvideo.hr

Hvala vam što dajete povjerenje VSP Video timu.